Αρχική » GEOMETRY OF CHAOS – single “Idolatry” από το επερχόμενο full-length album.
Ελλάδα

GEOMETRY OF CHAOS – single “Idolatry” από το επερχόμενο full-length album.

Οι Ιταλοί Geometry of Chaos είναι το νέο project του Fabio La Manna, κιθαρίσταμπασίστα και συνθέτη και του Davide Cardella, ντράμερ και πολλά άλλαΤο project είναι η συγχώνευση της σόλο καριέρας του Fabio La Manna με μουσική από το συγκρότημα Alchemy Room, στην τελευταία τους περίοδο με τον Davide στα ντραμς. Ο La Manna ηχογραφεί το πρώτο άλμπουμ για τους Geometry of Chaos, με τον Davide Cardella στα ντραμς ως μέρος της μπάντας, και άλλα μέλη σαν guests. Έχει έναν νέο, progressive ήχο με πολλές επιρροές από την κλασική ροκ και την κινηματογραφική μουσική. Στο επερχόμενο fulllength album θα συμπεριλαμβάνεται και το τραγούδι “Idolatry”, που είναι στην διάθεση σας για μετάδοση.

Στο επερχόμενο fulllength album θα συμπεριλαμβάνεται και το τραγούδι “Idolatry”.

Δείτε το βίντεο του τραγουδιού εδώ


BIO
Geometry of Chaos is the new project from Fabio La Manna, mainly guitarist, bassist and writer of the music, and Davide Cardella, drummer and much more. The project is the fusion of his solo work and what remains of Alchemy Room band, in their last period with Davide on drums. La Manna is recording the first album for Geometry of Chaos, with Davide Cardella on drums as part of the band, and other guest members. It has a fresh new metal progressive sound with a lot of influences from classic rock and cinematic music.
SOCIAL MEDIA LINKS
https://www.facebook.com/geometryofchaosband
https://www.instagram.com/geometryofchaos_music/
www.youtube.com/fabiolamannaofficial
https://open.spotify.com/album/2kHTgPqUkKzsmZVZAtv8g3?highlight=spotify:track:3CwB1nT7EdYezNmlfvHie1
 
Οι Ιταλοί Geometry of Chaos είναι το νέο project του Fabio La Manna, κιθαρίστα, μπασίστα και συνθέτη και του Davide Cardella, ντράμερ και πολλά άλλα. Το project είναι η συγχώνευση της σόλο καριέρας του Fabio La Manna με μουσική από το συγκρότημα Alchemy Room, στην τελευταία τους περίοδο με τον Davide στα ντραμς. Ο La Manna ηχογραφεί το πρώτο άλμπουμ για τους Geometry of Chaos, με τον Davide Cardella στα ντραμς ως μέρος της μπάντας, και άλλα μέλη σαν guests. Έχει έναν νέο, progressive ήχο με πολλές επιρροές από την κλασική ροκ και την κινηματογραφική μουσική.
SOCIAL MEDIA LINKS
https://www.facebook.com/geometryofchaosband
https://www.instagram.com/geometryofchaos_music/
www.youtube.com/fabiolamannaofficial

Recent Comments