Αρχική » Συνεργασία με κοινωνικό πρόσημο μεταξύ Δήμου Ιλίου και Παναθλητικού Ομίλου Κωφών
Ελλάδα

Συνεργασία με κοινωνικό πρόσημο μεταξύ Δήμου Ιλίου και Παναθλητικού Ομίλου Κωφών

Στο πλευρό της προσπάθειας του Παναθλητικού Ομίλου Κωφών στέκεται ο Δήμος Ιλίου, καθώς μετά από συνάντησή τους, συμφωνήθηκε η στενότερη συνεργασία τους, γεγονός που δείχνει το κοινωνικό πρόσωπο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Όπως αναφέρει ο Δήμος Ιλίου σε ανακοίνωσή του: «Οι προϋποθέσεις για, ακόμα, στενότερη συνεργασία μεταξύ του Δήμου Ιλίου και του Παναθλητικού Ομίλου Κωφών (ΠΟΚ) και η μεταφορά της έδρας του Ομίλου στο Ίλιον, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν εκπρόσωποι του με τον Δήμαρχο Νίκο Ζενέτο και τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Άρη Τσιμόγιαννη.

Ο προπονητής Ελευθέριος Μηνάς και οι εκπρόσωποι του ΠΟΚ Μάρθα Μπάμπη και Νίκος Μηλιώνης ευχαρίστησαν θερμά τη Δημοτική Αρχή Ιλίου, τόσο για την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου προκειμένου να προπονούνται οι αθλητές του, όσο και για τη διαχρονική του υποστήριξη στον Όμιλο και εξέφρασαν την ισχυρή θέληση να μεταφερθεί η έδρα τους στην περιοχή.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Ιλίου δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες προς αυτήν την κατεύθυνση και εξέφρασε τον θαυμασμό του για το θάρρος, το αγωνιστικό πνεύμα και τις εξαιρετικές επιδόσεις των αθλητών του Παναθλητικού Ομίλου Κωφών, που του έχουν αποφέρει πλήθος πρωταθλημάτων και διακρίσεων. «Η δύναμη ψυχής είναι εκείνη που σας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες και να κοιτάτε μπροστά. Είναι η δική σας ικανότητα να αψηφάτε εμπόδια και να γίνεστε πρωταθλητές της ζωής και της καρδιάς μας» τόνισε ο κ. Ζενέτος και πρόσθεσε ότι ο Δήμος Ιλίου θα στηρίζει πάντα τον Όμιλο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΟΚ έχει στεφθεί πρωταθλήτρια στο Deaf Champions League το 2014, 2015, 2017 και 2018, έχει κατακτήσει 6 πανελλήνια πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Κωφών, ενώ αθλητές της στελεχώνουν τις αντίστοιχες εθνικές ομάδες Κωφών σε πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις».

Μοιράσου το άρθρο:

Recent Comments