Αρχική » Στέλλα Σαμαρά – Συνέντευξη στο CrunchNewz
Συνεντεύξεις

Στέλλα Σαμαρά – Συνέντευξη στο CrunchNewz

Στέλλα Σαμαρά, ποιοι ήταν οι στόχοι που θέσατε ως ερμηνεύτρια για το τραγούδι από το ξεκίνημα της καριέρας  σας;

Ούτε που θυμάμαι… Στην αρχή μόνο στόχους είχα. Έγραφα κι έσβηνα πάνω σε χαρτάκια για να γεμίζω άγχος. Ώσπου, κάποια στιγμή, συνειδητοποίησα ότι το μόνο που ήθελα ήταν να ηρεμεί η ψυχή μου. Αυτός ήταν ο στόχος μου. Αδιαφορούσα κι αδιαφορώ για όλα τ’ άλλα.

Ποιο είδος μουσικής αγαπάτε;

Όλα. Πραγματικά ακούω τα πάντα. Απλώς ανάλογα με τη φάση που θα περνάω, μπορεί να ακούσω και κάτι διαφορετικό. Παρ’ όλα αυτά, έχω μία τάση στο ζεϊμπέκικο. Ίσως επειδή ο πατέρας μου μού μάθαινε από μικρή τα βήματα.

Στέλλα Σαμαρά – Το Μέσα | Official Music Video (HD)

«Ραντεβού σε κάποιο αστέρι». Θυμηθείτε την πρώτη φορά που το τραγουδήσατε.

Κάποιες φορές, ειδικά όταν ένα τραγούδι είναι δικό σου και το έχεις συνηθίσει, απλώς κλείνεις τα μάτια σου και σου έρχονται εικόνες. Αυτό μάλλον σε κάνει να καταλάβεις και τον λόγο που γράφτηκε τελικά.

«Σ’ έχω χάσει πια». Ποιον έχετε χάσει και σας πόνεσε;

Δυστυχώς όλοι ως άνθρωποι, είμαστε καταδικασμένοι να μην έχουμε μονοψήφιο αριθμό απωλειών στη ζωή μας. Κάθε φορά που χάνουμε κάποιον πονάμε, όποιος κι αν είναι κι όπως κι αν τον χάσουμε.

Στη ζωή μας πρωταγωνιστούν και παλεύουν ο έρωτας, η αλήθεια και η λύτρωση. Ποιο είναι για εσάς εκείνο το στοιχείο που απολαμβάνετε;

Από αυτά που αναφέρθηκαν, νομίζω η λύτρωση, γιατί κατά κάποιον τρόπο περιέχει και την αλήθεια μέσα της. Ο έρωτας είναι κάτι που δε με συγκινεί πλέον, μπορώ να ζήσω και χωρίς την ύπαρξή του.

Η Heaven πόσο σας βοήθησε στην εξέλιξη σας;

Πάντα, όταν έχεις δίπλα σου μία εταιρία σαν τη Heaven, αισθάνεσαι πιο ασφαλής. Αντιμετωπίζεσαι αλλιώς, όταν τόσο σημαντικοί άνθρωποι του χώρου πιστεύουν σε σένα και σε στηρίζουν.

To πιο πρόσφατο τραγούδι σας είναι «Το Μέσα». Πώς δημιουργήθηκε;

Όπως και τα περισσότερα τραγούδια… κατά τύχη. Ήθελα να κάνω κάτι για μένα. Έκανα αυτό. Δε χρειάζεται να καταπιέζεις τα συναισθήματά σου επειδή π.χ. τα ραδιόφωνα θέλουν τρίλεπτα τραγούδια και δεν πρόκειται να παιχτεί ή επειδή κοντεύει καλοκαίρι και θα έχουν ζήτηση τα hitάκια. Εάν εσύ αισθάνεσαι αυτό, αυτό να κάνεις. Όσοι ακολούθησαν τους κανόνες, απλώς καταπιέστηκαν.

Το όνειρο σας πήρε «σάρκα και οστά»;

Είναι περίεργο πράγμα τα όνειρα, γιατί κάθε τρεις και λίγο βλέπεις καινούρια και ξεχνάς τα προηγούμενα. Πολλά από αυτά όμως, πραγματοποιήθηκαν.

Πείτε μας λίγα λόγια για σας.

Είμαι παράξενη… κι όσο μεγαλώνω γίνομαι όλο και περισσότερο, γιατί απομονώνομαι. Παρ’ όλα αυτά, έχω φίλους και φίλες σαν αδέρφια μου, σκορπισμένους σε όλα τα μέρη της Ελλάδας και ξέρω ότι με αγαπάνε όσο εγώ. Θα έδινα και τη ζωή μου για τους ανθρώπους μου. Επίσης, λατρεύω τα ζωάκια και έχω μια γατούλα τη Σόφη, που τη βρήκα χτυπημένη από ένα αυτοκίνητο και για ένα μήνα σχεδόν δεν ξέραμε εάν θα καταφέρει να ζήσει. Πλέον, λέω στα σοβαρά πως άμα βρισκόταν οποιαδήποτε εργασία που να με χρειαζόταν για να μεγαλώνω ζωάκια, θα είχα φύγει.

Official links

https://www.instagram.com/stella_samara_insta/

https://www.facebook.com/stellasamara.fcb/

https://www.youtube.com/channel/UCzyptS-u8CI2-RySNh9Whbw/featured?disable_polymer=1

Recent Comments