Αρχική » Πόσα θα δίνατε για ένα άψογο Chevrolet Bel Air;
Αυτοκίνητα - Μηχανή

Πόσα θα δίνατε για ένα άψογο Chevrolet Bel Air;

Στα μέσα Μαρτίου θα δημοπρατηθεί από την Mecum Auctions στο Glendale και αναμένεται να προσελκύσει αρκετή προσοχή από τους συμμετέχοντες.

Η αποκατάσταση του αυτοκινήτου έχει γίνει σχετικά πρόσφατα και η άψογη κατάσταση στην οποία βρίσκεται, μαζί με τις εξαιρετικές επιδόσεις που του προσφέρει ο V8 LS3 των 6,2 λίτρων, αναμένεται να κάνουν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μήλον της έριδος μεταξύ των συμμετεχόντων στην δημοπρασία. Η RK Motors Performance Center ήταν η εταιρεία που ήταν υπεύθυνη για την ανακατασκευή του αυτοκινήτου με τον LS3 V8 των 6,2 λίτρων που αποδίδει 525 ίππους και συνδυάζεται με ένα τετρατάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Η ισχύς καταλήγει φυσικά στους πίσω τροχούς όπου προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του και ένα μπλοκέ διαφορικό.

Κατά την επισκευή του αυτοκινήτου από την RK Motors, χρησιμοποιήθηκε ένα πλαίσιο Art Morrison και ανάρτηση από ένα Chevrolet Corvette C4, με τετραπίστονες δαγκάνες στα φρένα σε όλους τους τροχούς της Baer. Πολλές είναι οι αλλαγές που έχουν γίνει και στην καμπίνα του αυτοκινήτου χάρη στην Chucks Hot Rod Interiors. Εκτός από το πράσινο και γκρι δέρμα που εφαρμόζεται στα πάνελ των θυρών, τα καθίσματα και το ταμπλό, το εσωτερικό είναι εξοπλισμένο με ένα σύγχρονο ηχοσύστημα, ένα προηγμένο κλιματιστικό και κάποια επιπλέον όργανα για τον έλεγχο της καλής λειτουργίας του κινητήρα. σημαντικό στοιχείο που παίζει το ρόλο του στο να γίνει αυτό το Bel Air ακόμη πιο επιθυμητό για τους συμμετέχοντες στη δημοπρασία, είναι το γεγονός ότι έχει μόλις 1.770 χιλιόμετρα διανύσει από την επισκευή του και μετά.

Πηγή www.protothema.gr

Recent Comments