Αρχική » Πέθανε 5χρoνo παιδάκι: Πoνούσε το κεφάλι του και οι γιατρoί διέγνωσαν γρίπη και του έδωσαν παρακεταμόλη – Mέχρι πoυ βρήκαν ότι είχε όγκo
Κόσμος

Πέθανε 5χρoνo παιδάκι: Πoνούσε το κεφάλι του και οι γιατρoί διέγνωσαν γρίπη και του έδωσαν παρακεταμόλη – Mέχρι πoυ βρήκαν ότι είχε όγκo

Ο 5χρονος Aiden Stead-Homans από τον Tipton πέθανε στην αγκαλιά της μητέρας του Deb Stead. Το παιδί διαγνώστηκε με καρκίνο στο κεφάλι και οι γιατροί δεν πρόλαβαν να κάνουν το παραμικρό. Όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστο χρόνο.
Όμως η μητέρα του παιδιού η Deb είναι οργισμένη και έξαλλη με τους γιατρούς. Με εκείνους τους γιατρού που όταν πήγαινε το παιδί της επανειλημμένα στο νοσοκομείο με σοβαρούς πονοκεφάλους, το εξέταζαν και το έστελναν σπίτι με τη διάγνωση «γρίπη».

Μάλιστα για να περάσουν οι πόνοι του χορηγούσαν παρακεταμόλη.
Χρειάστηκε να περάσουν βδομάδες ολόκληρες με την μητέρα να πηγαίνει κάθε λίγο και λιγάκι στο νοσοκομείο και να λέει ότι ο γιος της έχει πονοκεφάλους, μέχρι οι γιατροί να αποφασίσουν ότι δεν έχει γρίπη το 5χρονο αγοράκι και να το βάλουν σε μαγνητική τομογραφία και τότε να διαπιστώσουν ότι είχε καρκίνο.

Το παιδάκι πάλεψε 9 μήνες και πέθανε. Η μητέρα ζητά από τη δικαιοσύνη να παρέμβει και ερωτά τι θα είχε συμβεί εάν η διάγνωση είχε γίνει νωρίτερα. Εάν οι γιατροί δεν είχαν διαγνώσει γρίπη τις φορές που πήγε στο νοσοκομείο αλλά είχαν εξετάσει το παιδί.
πηγή : topontiki

Recent Comments