Αρχική » Μπάμπης Τζανιδάκης – single ”Στη ερημιά μου” (5 Μαρτίου 2022, Spider Music).…..Δισκοκριτική στο CrunchNewz
Κριτική

Μπάμπης Τζανιδάκης – single ”Στη ερημιά μου” (5 Μαρτίου 2022, Spider Music).…..Δισκοκριτική στο CrunchNewz

H Spider Music παρουσιάζει το νέο τραγούδι του Μπάμπη Τζανιδάκη με τον τίτλο  “Στην ερημιά μου”.

Το τραγούδι αυτό ηχογραφήθηκε στα Timeless Recording  Studios στην Ελευσίνα, με τον μουσικό να το έχει γράψει για ένα προσφυγόπουλο πάνω σε μια βάρκα στα ανοιχτά της Λέσβου. Μάλιστα, το τραγούδι αυτό με τίτλο “Στην ερημιά μου”, αφιερώνεται  σε όλους αυτούς που ξεριζώθηκαν από τις πατρίδες τους  και σε όλους τους πρόσφυγες του σύγχρονου κόσμου μας δίνοντας έτσι ένα πολύ όμορφο χαρακτήρα στο υπόβαθρο της συγκεκριμένης σύνθεσης!

Μπάμπης Τζανιδάκης | Στην ερημιά μου | Official Audio Release©


Μέσα από μία διάρκεια τεσσάρων λεπτών, ο Μπάμπης Τζανιδάκης μας παρουσιάζει πτυχές του ελληνικού ατμοσφαιρικού ροκ ιδιώματος, οι οποίες είναι άρτιες δομημένες και φτάνουν ευχάριστα στο αυτί του ακροατή. Διαθέτουν μία άγρια ομορφιά, η οποία σιγοντάρεται μέσα από τα κρουστά και την μελωδικότητα της κιθάρας, που είναι και το σημείο κλειδί αυτού του τραγουδιού.

Ο Μπάμπης Τζανιδάκης έχει καταφέρει πραγματικά να μας μαγέψει με το παίξιμο της κιθάρας του, το οποίο ταιριάζει απόλυτα στο ύφος του κομματιού και με την παρουσία των ανατολίτικων στοιχεία στο γράψιμο της, προδίδει στο 100% τον πόνο και τον ξεριζωμό που προβάλλει το συγκεκριμένο κομμάτι με τίτλο “Στην ερημιά μου”. Πραγματικά σε αγγίζει!

Όπως σε αγγίζει και η φωνή, η οποία έχει πιάσει τον τόνο που πρέπει και ταιριάζει αφάνταστα στο συνολικό αποτέλεσμα. Είναι γνωστός ο Μπάμπης Τζανιδάκης για τον τρόπο που καταφέρνει να συνοδεύει τα τραγούδια του, αλλά αυτό που έχει γίνει στο νέο του τραγούδι θεωρώ ότι δεν έχει προηγούμενο! Είναι φωνητικά όπως πρέπει σε όλα! Αλάνθαστος και άψογος με αποτέλεσμα να αγγίζει ίσως και την τελειότητα!

Φυσικά, στο νέο τραγούδι του Τζανιδάκη δεν περνάει απαρατήρητη αυτή η όμορφη πινελιά του σόλου που έρχεται να κουμπώσει υπέροχα με την υπόλοιπη σύνθεση και να δώσει το κάτι παραπάνω που μπορεί να χρειάζονταν σε ένα τραγούδι σαν και αυτό. Ειλικρινά σε κάνει να το νιώσεις και να το αγαπήσεις και τον συγχαίρουμε για αυτό!

Ακούστε το νέο τραγούδι του Μπάμπη Τζανιδάκη που ονομάζεται στην “Στην ερημιά μου” και κυκλοφορεί από την Spider Music και θα δείτε ότι η μουσική έχει φτιαχτεί για να σε αγγίζει, να σε ταξιδεύει και να σου θίγει θέματα τα οποία κακώς περνάνε απαρατήρητα!

Μπράβο Μπάμπη! Για ακόμα μία φορά μεγαλούργησες!

Recent Comments