Αρχική » Δημήτρης Τσιβούλας – νέο single ‘’Σε ποιο τραγούδι να σε ψάξω” από την Spider Music.
Μουσικά Νέα

Δημήτρης Τσιβούλας – νέο single ‘’Σε ποιο τραγούδι να σε ψάξω” από την Spider Music.

Από μικρός ξεκίνησε μουσική και συγκεκριμένα κιθάρα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στα ανώτερα θεωρητικά στο Μακεδονικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Αργότερα ασχολήθηκε με σπουδές γύρω από τη jazz μουσική. Ταυτόχρονα εργάστηκε ως μουσικός σε διάφορα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης υπηρετώντας τη ρεμπέτικη, παραδοσιακή μουσική όπως επίσης τη ροκ και τη σύγχρονη έντεχνη σκηνή.

Έχει στο ενεργητικό του την κυκλοφορία ενός ολοκληρωμένου δίσκου και τριών singles.

Η νέα του κυκλοφορία που υπογράφει ο ίδιος την μουσική και τους στίχους είναι το τραγούδι ‘’Σε ποιο τραγούδι να σε ψάξω”

Σε ποιο τραγούδι να σε ψάξω – βίντεο

Φωνή: Κακαλιάντη Χριστίνα

Μουσική- Στίχοι: Τσιβούλας Δημήτρης

Ακορντεόν: Σταυρίδης Θάνος

Βιολί: Θεοδωράκης Δημήτρης

Πιάνο: Βουδούρη Μαριλίνα

Κιθάρες: Τσιβούλας Δημήτρης

Μπάσο: Αλμπανούδης Τραιανός

Ντραμς-Κρουστά: Γιαννούλης Γιάννης

Mix-Master: Gravity Studio

Ο Δημήτρης Τσιβούλας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη.
Από μικρός ξεκίνησε μουσική και συγκεκριμένα κιθάρα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στα ανώτερα θεωρητικά στο Μακεδονικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Αργότερα ασχολήθηκε με σπουδές γύρω από τη jazz μουσική. Ταυτόχρονα εργάστηκε ως μουσικός σε διάφορα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης υπηρετώντας τη ρεμπέτικη, παραδοσιακή μουσική όπως επίσης τη ροκ και τη σύγχρονη έντεχνη σκηνή.
Από το 1999 είναι ιδιοκτήτης του Ωδείου και Σχολής Χορού Εν Τέχνη, το οποίο έχει εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο χώρο μέσα στον οποίο οι σπουδαστές μπορούν να έρθουν σε επαφή με όλα τα είδη τέχνης.
Το 2018 κυκλοφόρησε από τη Spider Music τη πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο ΄΄Για Όλα Και Κανένα΄΄ (https://www.youtube.com/watch?v=oqdwzv4ixvA&list=PLH1B8yetNDimA0aAtdKrqH-qjZY6GbWlD).
Τον Ιανουάριο του 2020 κυκλοφόρησε το ποίημα ΄΄Ένας Δόκιμος Στη Γέφυρα Εν Ώρα Κινδύνου΄΄ σε ποίηση Νίκου Καββαδία. Ένα τραγούδι το οποίο είναι ερμηνευμένο εξαιρετικά από τον Νικόλα Λάππα. Το τραγούδι κυκλοφόρησε σε ψηφιακή μορφή και είναι προάγγελος ολοκληρωμένης δουλειάς με μελοποιημένα ποιήματα μεγάλων μας ποιητών. https://www.youtube.com/watch?v=mAmkApeRNRw
Τον Απρίλιο του 2020 παρουσίασε το τραγούδι ΄΄Σταμάτησε Ο Χρόνος΄΄, σε στίχους και μουσική δικούς του. Ένα ζειμπέκικο ερμηνευμένο από την εξαίσια Ειρήνη Ασημοπούλου, την οποία όλοι γνωρίσαμε μέσα από το VOICE. Ένα τραγούδι στο οποίο ενορχηστρωτικά κυριαρχεί το λαούτο, ο τζουράς και ο μπαγλαμάς. https://www.youtube.com/watch?v=eLOWMDScUrk

Τον Σεπτέμβριο του 2020 κυκλοφόρησε ένα swing γεμάτο χιούμορ και αισιοδοξία με τίτλο ‘’Ένα Χαμόγελο” που συνοδεύτηκε από ένα video clip έκπληξη!! https://www.youtube.com/watch?v=ntlhIhhEN9E&list=RDntlhIhhEN9E&start_radio=1

Σήμερα παρουσιάζει ακόμη καινούριο τραγούδι με τίτλο ‘’Σε ποιο τραγούδι να σε ψάξω”

Official links
https://www.facebook.com/SpiderMusicLBL/
www.spider-music.com

Recent Comments