Αρχική » Γεωργιάδης: Εγώ σε διόρισα στον ΟΚΑΝΑ – Κατρίνης: Κακίες
Πολιτική

Γεωργιάδης: Εγώ σε διόρισα στον ΟΚΑΝΑ – Κατρίνης: Κακίες

Σφοδρή κόντρα με αναφορές στο παρελθόν είχαν στην Βουλή οι Αδωνις Γεωργιάδης και Μιχάλης Κατρίνης με αφορμή τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση φαινομένων αισχροκέρδειας.

«Θα πίστευα ότι με την καλή μας συνεργασία στο υπουργείο Υγείας όταν σας είχα διορίσει θα ξέρατε ότι είμαι επιμελής και εργάζομαι. Δεν πιστεύω να το ξεχάσατε. Και όταν σας πρότεινα για τον ΟΚΑΝΑ. Άρα πρέπει να δείχνετε ένα σεβασμό όταν ασκείτε κριτική σε εμένα. Με εσάς το εκλαμβάνω προσωπικά και γίνομαι κακός» ανέφερε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων απαντώντας στην κριτική που του άσκησε ο κ. Κατρίνης για την επάρκεια των ελέγχων στην αγορά.

«Οταν κάποιος έχει ένδεια επιχειρημάτων καταφεύγει σε προσωπικές επιθέσεις και κακία! Ο κ. Γεωργιάδης μπορεί να έχει την άποψή του, όντως τον γνώρισα όταν ήμουν στον ΟΚΑΝΑ. Τη περίοδο 2007-2011 κανείς στο ΠΑΣΟΚ δεν επιδίωκε να είναι κοντά στον Γεωργιάδη που καθόταν σε άλλα έδρανα (ΛΑΟΣ). Ως υπουργός Υγείας με εξέπληξε με τη ταχύτητα και τα αντανακλαστικά που είχε πιθανότατα λόγω της μετάβασης στο νέο πολιτικό χώρο» ανταπάντησε ο επικεφαλής της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής.

Επανερχόμενος ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε: «Χαίρομαι που θυμηθήκατε τη περίοδο 2007-2011, όπου πράγματι πολλοί από σας δεν μας κάνατε καν παρέα. Αυτό ενισχύει όμως το επιχείρημά μου γιατί από κει που δεν μας κάντε παρέα μας βάλατε στη κυβέρνηση. Υπουργός στη συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ ήμουν βουλευτής ΛΑΟΣ. Θα είμαι εδώ για να θυμίζω στο ΠΑΣΟΚ- όσο και να θέλετε να έχετε αμνησία- ότι έχουμε υπάρξει μαζί στην ίδια κυβέρνηση και πάνω από μία φορά».

Πηγή: protothema.gr

Recent Comments